Wednesday, August 3, 2011

:: Busang ::

kahkah~ *sendiri nak tergelak baca tajuk post aku kali ni* ..oh btw, ianya bermaksud BOSAN okey? :))
Ye! tahap kebosanan yg terlampau mendorong aku untuk berbelog semula nih~ yelaaa, dulu2 ada la org nak sekodeng belog aku nie, skang ni, rasenye tak ada kot? ada ke? kalau ada, angkat tangan cepatttt ,, mengakuuu! hahahahaha~ *layan pale gila aku ni memang takkan habis* 

rinduuuuuu~~~ ,, itula perasaan aku terhadap belogku ini :p lama siot tak update .. korang2 tak rindu aku ke? :p aku malas laaa online pakai laptop niee ,, laptop pon dah tak betul sangat ni .. screen dia problem ... sib baik laaa, bile aku da nak abis degree ni baru dia nak meragam .. no more assignments dah lepas niii ,, tinggal practicaal training jee ,, pastu abis degree dah! yay! sementara nak habiskan cuti semester aku yg 4 bulan ni ,, layankan aje laa laptop niee~ :P

malam kang aku update lagi ah~ 
bye kawang-kawang~ :))

1 comment:

Sheema Al-Hashimi said...

Uiiii..sayur yg ko ckp pucuk paku tu nama nye pucuk miding la...kt swak je ade, tmpt lain tarakkk..hee. Ko blum smpai kg aku lagi..lg byk makanan pelik2 ko akn jumpe.. PELIK TAPI HALAL ok..hee. Cuba view album TIADA DI SEMENANJUNG di FB aku...kompem ko terliur..kah3..