Tuesday, August 9, 2011

:: Buke Puasa dgn ARTIS ::

Haha! Keje gile gak aku buat arinih~ :P
*bukan memang semulajadi gile ke aku nih?*

HAHA!
aku kenal ngan sorang mamat nih kat fesbuk .. 
beliau ni dari satu band yg baru nak naik..
aku da dengar some of lagu diorang ..
BLEH TAHAN gak beb!
Besh gak!

ape nama band tuh?
ZTP (Zarul & The Protes) :)

antara lagu2 dorang adalah bertajuk seperti berikut :
Sahabat
Badai
Luka
Aku Bukan Milikmu
Kaulah 'alarm clock' Ku

HAHA! sangat sempoi , bukan?
hehehhh~
So, nak jadi cite, time aku borak2 ngan beliau, 
aku kata nak gi Shah Alam arini ,, kebetulan dia pon nak gi Shah Alam,,
sooo, beliau pon bawak ar aku ke sana :p
JADI ,,beliau pon membelanja la aku dan kwn baik aku *Aida* berbuka
puasa di Pak Li Kopitiam, seksyen 7 Shah Alam :)

NAHHHH~
ni hah gambar~

Bersama Aida n Bassist Zarul & The Protes, Encik Fendy :)

Aida , AKU , En Fendy , En Zarul :)

Hoho! Syiokk weyhh~ aku dapat dengar lagu2 dorang (yg belum launch pon lagik)
secara live tadik. Hehekk~ Dorang kata aku peminat 'special' .. :D
Heheh~ de masa nanti, dorang nk bawak aku gi studio dorang, tengok dorang jamming :)

Cayalahhhh ZTP!
wa sokong lu orang!!!!~
Goodluck :)

7 comments:

Popoi said...

selamat berpuasa!

Bui Bui said...

tq popoi! :)
kalau ada masa, add fb saya Nurizzaty Zakaria :) dan like page Zarul & The Protes ye! tak rugi like page tuh :)

cik dot said...

wow.. bestny.. ;))

Bui Bui said...

hai cik dot :) best band baru nih! siyesly! kamu ada fesbuk? kamu like page mereka ye! but, add my fesbuk first... heheheee

sara zainol said...

gempak ah.. jeles.. :)

Bui Bui said...

hehehehh sara zainol :)

Nurrazlove said...

homaigod~~~~~name aku pon ade di sebut2,,,,hahahaha~~ lagu LUKA plg beshhhhh,,, stylo~sempoi laaa~~~ zaty jom pg konsert dorg nanti,,, :)