Tuesday, December 20, 2011

Update belog di Opis! Hehe!

Assalamualaikum WBT... :)

This week,
banyak kisah happy saya nak kongsikan :)
Tapi....
ada juga kisah sedih tentang kawan saya, Athirah Afifah...
Bapa beliau telah kembali ke rahmatullah pada 19hb Disember 2012 kerana
menjalani pembedahan buah pinggang pada beberapa bulan lalu...
Takziah diucapkan, dan saya mohon anda yg membaca article ini dapat
sedekahkan AlFatihah buat Allahyarham Kamarudin.. 
Semoga rohnya dicucuri rahmat... Ameen.. 

Hmm, saya juga nak ucap TAHNIAH kepada cousin2 saya
yg berkahwin pada tahun ini, Nurul Izzati Abd Rahman, 
Iylia Syafrina Azmi dan Nur Hidayah Rozhan (next month).. :)
Saya je tak kawen lagi okeyh? 
tapi tu bukan isunye.. hehee :)
but saya happy dengan life saya sekarang :)

ALHAMDULILLAH... :)
saya dapat HADIAH HARIJADI yg sangat BERMAKNA pada tahun ni.. :)

Nahhhhhhhhh...............





TERIMA KASIH SANGAT SANGATTTTTTTT!
KEPADA ABAH KESAYANGAN SAYA,
MR ZAKARIA BIN SARIB
DIATAS PEMBERIAN HADIAH YG SANGAT BERMAKNA 
DALAM HIDUP SAYA INI... :) #TERHARU

ANAKMU INI SANGAT MENYAYANGI MU HINGGA KE AKHIR HAYAT

Psst : pasni nak kene belajar drive balik ni, dah 3 taun tak pegang stereng.. he he he :)

Walaupun kereta ni cuma 2nd hand saje, tapi saya bersyukur sangat2,
sebab abah belikan saya kereta KELISA AUTO yg mmg da lama saya nak! :)

THANK YOU ABAH! THANK YOU ALLAH!

5 comments:

Mishter Izwän said...

belajar edit blog sendiri disini
advance-blog-user.blogspot.com/

do follow untuk dpt updated

thnks

Bui Bui said...

tq mishter izwan :)

Sya Hyo-Sonn said...

untung dia :)

deardearyhaty.blogspot.com said...

wahh,sonoknye..:)

Cik F said...

mumu mane gambar tunang? hihi...